Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Giana Sisters: Twisted Dreams Owltimate Edition στο Switch

*
Η THQ Nordic έχει εξαγοράσει εδώ και αρκετό καιρό την Black Forest Games και ένας από τους πρώτους καρπούς της συνεργασίας τους είναι η κυκλοφορία του Giana Sisters: Twisted Dreams Owltimate Edition, στο Nintendo Switch. Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει το αρχικό παιχνίδι Giana Sisters: Twisted Dreams καθώς και όλα τα DLC που ακολούθησαν, συμπεριλαμβανομένου του Rise of the Owlverlord. Το περιεχόμενο όμως δεν εξαντλείται εδώ, αφού κάνουν την εμφάνιση τους 5 νέα επίπεδα και πρόσθετα cutscenes κατά την μετάβαση από την μία πίστα στην άλλη. Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη είναι η σύνθεση νέων κομματιών για την μουσική επένδυση του παιχνιδιού από τον Chris Huelsbeck, γνωστός από την προϋπηρεσία του στους υπολογιστές Commodore 64 και Amiga. Το Giana Sisters: Twisted Dreams - Owltimate Edition είναι ήδη διαθέσιμο για το Nintendo Switch και θα το βρείτε στο Nintendo eShop, έναντι €29,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*